fina själar.



im not in the mood for some bipapolopa.

sedan tappade jag bort plånboken BUSSKORTET ÅH DÖDÖDÖ känner mig som en fånge. kan ju inte ta mig någonstans. gråter bort mina sorger som jag inte har och låtsas att jag bor i frankrike genom att inbilla mig att edith piaf sjunger från min toalett genom en rökig hals. eh. vill bara inte låtsas längre. har ju två jobb och massor av ansvar. då kan man inte vara socialt instabil. går inte. funkar inte så baby. och så vill jag argumentera hela tiden. överallt.

lets forget about the dirty work.


liberte

jag känner mig verkligen gammal nu. så härligt och tragiskt på samma gång. den senaste tiden har varit så underbar att man nästan får tårar. denna veckan som kommer är en mellanvecka. ångestvecka. i helgen dansade jag på en båt. det var första gången jag tyckte synth var coolt. för det var det. alltså. på riktigt. ida åt kött. och vi var på brännö. jag insåg så mycket. dansade i slottsparken. pratade dialekter och festivaler och fördommar och väldigt mycket berlin. handlade ett par dr.martens. såg dokumentären om hitler. lyssnade på 69 lovesongs med magic fields. köpte palttan med magic fields. åt potatis sallad på klipporna. drack öl. gillade öl. måste tillbaka till göteborg snart. men först, emmaboda.

döden/livet

äter jordgubbar på bussen, dricker the i parker, slår in presenter till min mor, försöker släppa känslan av att "inte hinna", köper fula skor, motionerar noll, hänger med syster och peter moren <3


ffffffffff

SAKNAR ATT VAKNA UPP OCH BARA SE TÄLT SAKNAR ATT ÄTA BÖNOR TILL FRUKOST, LUNCH OCH MIDDAG SAKNAR SAKNAR KÄNSLAN AV ATT ALDRIG KÄNNA SIG ENSAM.

RSS 2.0