putter.

obs! harry p är dödens kämpe och i sista filmen kommer han dö men sedan återuppstå. ska se sista filmen 12 juli. egentligen hatar jag harry p. men jag gillar att se när folk återuppstår. Och midsommar imorgon. peppar gärnet inför middagen med snaps, jordgubbar och tårta hos emmy innan vi åker och dricker BÄRTZ hela kvällen. kul blogg. ska dö nu men inte återuppstå. godnatt.


luna







emmy är kaffeberoende.







hela tiden. bara häng.

aldrig ensam.

det spelar egentligen ingen roll. vad jag de senaste veckorna har ätit till frukost, hur många cigaretter jag har utsatt mina lungor för, hur många körlektioner jag har tagit. Hur lite tid jag ägnat åt tankar till framtiden och bara. levt. eller hur fantastisk studenten var. för det var den verkligen.


för. för en vecka sedan simmade en av mina bästa kompissars bror ut i havet och.
orkade inte simma tillbaka.

så snälla. eller fan. skit i er själva/datorn/hur din kropp ser ut/vem som har finast hår.
för det spelar så jävla liten roll när det väll kommer till kritan. 
ursh.





10/10

vi åkte till prag. levde i en fantastisk lägenhet mitt i gammla stan. med höga väggar och fönster man kunde sitta i. vi lagade mat i lägenheten, dansade i lägenheten, levde studentliv i lägenheten men sov nästan inte i lägenheten. på kvällarna drack vi öl för 13:-/åt fin mat på gossip girl resturang/disskuterade lykke li med tjekisk kille på gay-klubb/hånglade med spanjor/åt mc-donalds/somnade i trappuppgång och ovade. 


RSS 2.0