har varit ledig:
fredag
lördag
söndag
och måndag
går i 3an och orkar ingenting
men hattfesten hos ida i lördags var ungifär bäst

kriminal

har kommit in i någon sorts hiphop/rap period för tillfället!!! haha. någonting har hänt. ingen vet vad. just nu sitter jag och försöker lära mig kamerans funktioner på ett vetenskapligt sätt inför naturen. och den svåraste frågan jag fått på evigheter fick jag idag.
"vad vill du säga med dina kläder?"
svar "äh. man fryser ju om man går naken."


resumé

så. vi åkte till hamburg. åt pazta hos birgitte/sov. mot berlin. chekade in på hostel/hotell och hoppade (ravade) sönder av lycka att vi inte börjat bryta på tyska än. letade oss fram till ett hak för att hänga, och äta. människorna vandrade runt som om all tid i världen fanns, typ skrämmande zoombies.
tågsystemet var inte det enklaste så turist info blev snabbt våran bästa vän <3

lördag och vi åt och drack och solade till frukost.
köpte lp-skiva och drack öl billigare än cola. männen i staden var verkligen 1000 gånger snyggare än tjejerna. så vi såg våran chans. danzade med shottad vodka i östberlin på kvällen för att sedan hänga med tyskar på toaletter. insåg just då - att det kommer ta lång tid innan jag gifter mig.

och någonstans mellan tegel/landvetter slutade jag att behöva






Pizza Kids – We Like Pizza (Disco Version) Pizza Kids – We Like Pizza (Disco Version) Pizza Kids – We Like Pizza (Disco Version) Pizza Kids – We Like Pizza (Disco Version) Pizza Kids – We Like Pizza (Disco Version) 


friend of mine


hippievän <3

ZzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz

LOL när kompisar beter sig som 5 åringar. love it. just love it.

22.15

sverige, sverige, sverige. varför lägga kvinnodagen OCH semeldagen på samma dag?


22.28


quiet houses

1 mars 2011 och jag läser om killar som inspirerat, Filippo Tommaso Marinetti och Vlademir Majakovski. "han tyckte om att utmana. satte på sig självsydda kostymer och spelade pianot upp&ner" står det. och på något sätt känner jag igen mig i Vlademir. satans grundkänslan om att alltid vilja någonting annat.

hämtade ut 1 engångsrulle igår. och jag känner bara "fuck alla iphone foton, släng systemkamerorna i väggen och lämna digetalkameran hemma" ljuset, färgerna men främst - att bläddra igenom fotona och inse att alla är tagna för att skapa minnen.


RSS 2.0