31 augusti


<3


tycker inte om rubriker alls

bara för att inte jag är bjuden på någon fancy fest ikväll sitter jag hemma. äter tacos med min pappas nya date och spelar sims 2 för att det är mycket mer retro än sims 3. jag fick en ny ipod idag. det var nog det mest positiva som hänt mig under de senaste dagarna. eller nej, jag blev iförd en ögonbindel i onsdags och åkte buss i 2 timmar. och så blev jag bjuden på världens härligaste buffe med pajer av emmy ida och isabelle. ibland tänker jag på hur glad jag blir av dem. hejdå.


since when did you start smoking?



Här är min nya fina musse tröja.
Och här är mitt nya munsår:

Min dator är fortfarande ganska d-ö-d och jag måste säga att jag saknar spotify men om jag säger det för högt skriker säkert någon snart att "i-landsproblem" så tills vidare håller jag det lite hemligt.
Andra ring är kul! Många i klassen har blivit smala.
Jag har nog bara blivigt erfarnare.
På att tälta och äta knäckebröd med mjukost.
Påtal om tält och knäckebröd med mjukost.. Propaganda!! parken, anna thernheim, MGMT med flera spelar ju till helgen i huvudstaden och jag skulle så jätte gärna viljat vara där men ni vet hur det är när man bor 60 mil därifrån och inte bara helt random kan köpa en endagars biljett..fast när Coldplay spelade lovers in japan och en massa konfetti i form av fjärilar regnade över stockholms stadion, ville jag inte vara på något annat ställe.


måndag


... om att dra ut sin första mjölktand.

jag spillde just apelsin juice på min dator så nu startar den inte. men jag är glad endå. Födelsedagen var fin, coldplay har jag fortfarande rysningar ifrån och nu ska jag ta cyklen till skolan min för första gången den här terminen.

torsdag

hej! storstaden är kul. Men lite ensam. Igår satt jag på särgelstorg och tittade ut över de små myrorna som sprang runt. Då kände jag mig väldigt liten. Tänkte att det enda som betyder någonting är svårt att se i den här stora staden. Och att tiden egentligen inte finns. Eller kanske. För imorgon fyller jag år. 17 år. Då ska jag köpa mig en ny klänning.

sommaren med göran



idag är jag helt exalterad!
07.39 imorgon åker jag till stockholm.
packa upp packa ner städa dusha tvätta och fira mig själv med kladdkaka ikväll.
tjing tjing


15.38


jag är socialt trött men endå kan jag inte vara ensam. mina ögonlock faller snart till tårna och den hårda luftmadrassen börjar värka i min rygg. jag har hart en jättefin vecka med massor av intryck, känslor och stunder. men nu är jag trött. jätte trött.
/vampire weekend forever


förhoppningar

ingen vet vad som händer när ingen vet vart man ska
ingen vet vad som händer när man har en egen lägenhet i centrala göteborg
ingen vet vad som händer när man inte har en diskmaskin
ingen vet vad som händer när man har en sara cedergren och en jäger med på resan
ingen vet vad som händer när man inte är där man brukar vara

hejdå

12.30


såhär kan det se ut när 3 stycken individer ifrån samma mor och far ska ta ett seriöst foto som hela släkten ska se. tack kort kanske det kallas.
just nu tvättar jag och sitter inne fast det är strålande sol. men vad gör man inte för en vecka utanför hemtrakterna, så att säg.

4 dagar kvar


det var ett så vackert sommarljus i mitt rum idag


fjärde dagen in på augusti


presenter, sushi, falkenberg och någon man hittat tillbaka till efter en lång lång tid


WIRe in action.. här spelar hon 9 crimes och det är helt okej fint faktist


under

9. I did not ask to be born. Neither did anyone else. The size and complexity of the universe makes me fell so small and free of responsibility. It makes med feel that the only meaningful thing to do is to try and have a good time. Do you understand that feeling? Do you have it yourself?

jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån



hounds of love - the futureheads
eat - regina spektor
skorpan - vapnet
is this chrismas? - the wombats
sleepning lessons - the shins
vid min sida - samtidigt som
jag är häldre blind än ser mitt liv utan dig - florence valentin
ochrasy - mando diao
sorry for laughing - josef k


hallåe halloe

man blir verkligen jätte trött av att inte göra någonting alls.. och det är ju ungifär det jag gjort i en vecka nu. Så igår var det till och med jättekul att jobba, spänning i vardagen, att göra någonting som aktivierar kroppen ett slag och så.
SÅ, imorse såg jag fram imot att jobba jätte mycket igen. Inte bara för att jag skulle fråga min chef om hon kunde köpa ut åt mig eller så utan för att det är kul. Men så, när jag tagit mig upp ur sängen efter att det enda jag minns ifrån igår var att jag somnade till pretty women, ringer det på min telefon. "hej! du behöver inte komma in och jobba idag.. vi  har personal så att det räcker. Vi ses! hejdå." TUT TUT TUT. sådär bara. Hejdå. SÅ nu sitter jag här och dricker någon blandning av choklad och mjölk som brukar också kallas oboy och lyssnar på Gyllene Tider, Flickorna på Tv2, av ingen som helst anledning egentligen. Om man skulle springa eller sy nått kanske. Eller tja, varför inte fortsätta att inte göra någonting alls.

RSS 2.0