lite bara.


jag

pete

lisa

schymberg

köpenhamn

våfflor


where do you run.

fyllde 18 igår och firade det med tårta och kaffe. tårtan var typ dödens godaste. fyllde inte på riktigt igår. utan egentligen förra lördagen. men då hade jag utbytes student här och grät för jag firade den på fel sätt. hatar att man ibland måste offra allt för en belgare.

dock. finns det så mycket positivt just nu och allt bara flyter (förutom i onsdags när jag fick mens i ett par beiga byxor. jag menar. sådant händer bara i frida tidningar) skolan är bra. mitt hår ligger fint. mitt alkohol föråd är stort. en annan årstid är snart här och gah. luften ute just såhär i augusti-september är typ frihet man kan andas in.


första dagen.

att börja skolan igen var typ bland det bästa som kunde hända. allt är likadant. ingenting är det likt. älskar att vara störst. samtidigt som jag saknar att titta på alla snygga 91or som rökte cigaretter och låtsades hata livet.


brännö.


hej.



brukar inte ta sådanahärbilder på mig själv. men jag ville visa mina nya byxor. BYXOR. som jag köpte på en liten loppis idag för en tjuga. tror det är en man som haft dem innan. men jag är inte riktigt säker.

haircut.


klippte också håret idag. med köks saxen. inte så kort som harrypotter emmas. inte heller så fint. hih.

protection

lina 16.40 från wow "chillar med hamburgare och beach house. du skulle varit här."
emma 20.06 "jag ser just nu på bob hund. du skulle nog ha varit här!"

nä. jag sitter nöjd hemma en fredagskväll med en spännande bok i handen. fffffck.

zuberzliten

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmåste till berlin och dricka öl.


07089626

har en stor fet inre konflikt.
och lovade mig själv att inte säga såhär men, jag längtar till hösten.


en del av någonting stort.




9 augusti.

egentligen vill jag hålla ett tacktal till alla mammor i hela världen. som igår. när jag och lisa satt och drack te och allt kändes som höst (hör inte hitt, men fint och fult på samma gång) så fick lisa ett sms av sin mamma. "har köpt fisk till oss ikväll lisa" (för att hon vet att lisa tycker så mycket om fisk.)

min mamma plockar upp efter mig, föder mig, dansar med mig, häller vatten i håret på min bror, gör picknick, kör mig till skolan när det regnar, ger mig komplimanger och tar lätt på livet.

mammor är det finaste som någonsin skapats och imorgon ska jag hon och syster åka till köpenhamn.

nu ska jag spotta ur mig den tråkiga förkylningen jag åkt på och haft i cirkus 1 vecka, sätta på mig regnkappan, sluta drömma om bröllop och vandra ner på staden för att fixa med bankkort.

känner mig helt sentimental och. och glad.


nu.

alla säger att jag är konstig. men ja. kanske. inte alla. några. vissa tyder på personligheten. andra kläderna. jag skulle säga fel människor fel timing. alla är speciella. thats all. trött på ytligheter. mitt nya liv har ju börjat. det är augusti.


alla som inte dasar

gah. emmaboda <3. hemkommen och redan utslängd. måste bort. igen. igen och igen. vill inte sluta leva. klarar inte av dessa mellanting där ingenting händer. inte just nu. och wow är nog inte det man behöver egentligen. undra vad. hade gjort allt för att få veta. en resa någonannanstans nu nun uu nunununununuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, jävla john jävla john jävla john <3

RSS 2.0