31 juli

Ta på mig, jag vet att du gillar mig
se på mig, du blundar för mycket, för allt
tror du inte på mig? varför skulle du? jag ljuger ganska mycket
Kyss mig, du vågar inte, du är rädd för att tycka om det

bilder





lysekil var kortspel, mat, sömn och massor av brännamaneter.
Ibland är Halmstad fint. Idag är en sån dag.


adjö


åh om några timmar åker jag med släktet till lysekil några dagar så tjillivippen! 
kommer sakna magnus ipod högtalare, mina katter, tobaken, toalettpapper, min pappa och just det, mina vänner som jag inte hunnit träffa en enda på hela veckan vilket är en förödelse.
men snart så! snart! tappa inte hoppet och CARPE DIEM + TAKE CARE.
eh.. hejdå

torsdag

BÄSTA JUST NU
MUSIK: pete doherty/wolfman - this is of lovers
FILM: virgin territory
KUSINEN: albin
KLÄDPLAGGET: nya lewis shorts 50:-
MATEN: pasta pasta pasta & fetaost
AKTIVITETEN: komma på bästa skämten
YRKET: polis
SKORNA: bekväma
LÄNGTAN: någon (och 9/8!!!!!)
HÅRET: massor av flätor överalllt
TIDEN: 18.00
SYN PÅ LIVET: vill bort. vill fram. vill mot sol. vill allt.
FAMILJEMEDLÄM: bror
PÅ JOBBET: åka hissen
FRUKTEN: något sött. mandarin/grönt äpple
VÄSKAN: tygkasse
SOVA: på en balkong i någon annan stad
NUMRET: 4
ARMBANDET: rosa med fina amatör pärlor
ATTRAKTION PÅ LISEBERG: balder wiwi
KROPPSDEL: läppar



idag blev jag och anna sams över en milkshake. Det var skönt

tisdag

 
öh killen ligger i min säng och snart ska vi gå ner och dricka kaffe som vuxna medborgare :)

söndag




det roligaste som hände inatt var när isbell trodde att hon kände alla på bussen, när emmy stormförbanad ska läxa upp erik för att han hade en dålig attityd och när man dricker sex on the beach ur en röd stadium flaska.
Om 2 timmar åker jag till ängelholm för visit hos WIRE. Fast först måste jag städa lite .. för mitt rum luktar ungefär som bajamaja som inte tömts på några dygn.

torsdag


om att vakna mitt i natten och märka att man just vaknat från en fin dröm

onsdag




lyssnar på p3.. är hungrid.. är avundsjuk över att min syster köpt en systemkamera... är glad över mina nya converse

systemkamera, eh, nonsens






tankar till bild 5; paulinas jävla moster hade ju ett par jävla glasögon som jag letet efter i vartenda jävla secondhand butik i halva jävla sverige som paulina den lilla jäveln bara hade fått sådär. Livet är så hårt.
PS. jag <3 SJ's tågsystem. inte

41 frågor

ni är verkligen JÄTTE dåliga på att kommentera men jag fortsätter att nörda mig lite endå.
Jag gjorde ett litet test såhär in på småtimmarna och wow! Det stämmer nästan skrämmande bra.

HÄR ÄR LÄNKEN


Din personlighet:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


kattungen var såhär liten


och på den sjunde dagen vilade han
för exakt ett år sedan tog jag konfirmationen


grattis typ

Mamma min fyller 37 vårar idag och det vankades tårtkalas efter en slitsam dag på jobbet!
och som ett paket på posten förflyttas
jag
och
mina tre väskor med skit nu hem till pappa för att jag i några dagar ska andas in lite mer lantliv.

 
(GO MORMOR)




-->




.. vi typ diskuterade müsik och filosoferade.
Tror jag ska ha maskerad snart... för jag har kommit på västa bästa kostymen YEY.

FUCK

HAN ÄR DEN SOM TROR ATT HAN ÄR SNYGG MEN INTE ÄR. MÅLAR AV MÄNNISKOR MED PLASTIGA LEENDEN PÅ PAPPER HAN FÅTT IFRÅN SIN FARMOR SOM DOG JULI -07. IBLAND RÖKER HAN. MEN BARA I SMYG. HAN VET INTE OM HAN SKA TYCKA DET ÄR FULT FINT ELLER PATETISKT. MEN HAN TYCKER OM DET. SÄRSKILT NÄR ALKOHOLEN TRÄFFAT HANS TOMMA HJÄRNA. HAN VILL MOTIONERA MEN HITTAR INGEN SOM HELST MOTIVATION. HANS RUM ÄR VITT MED FOTOGRAFIER FRÅN EN ANNAN VÄRLD HAN ALDRIG VARIT I MEN VILL VARA I. HAN TYCKER OM ATT TYCKA SYND OM SIG SJÄLV, SÄRSKILT NÄR ALLA ANDRA SNARKAR. HAN HAR 2 PAR CONVERSE MEN DE PASSAR INTE LIKA BRA PÅ HONOM SOM DE TYCKS GÖRA PÅ ALLA ANDRA. HAN SKA KÖPA ETT TREDJE PAR. HAN HAR EN KAMERA HAN HAR TAPPAT BOR PÅ 112 KVM. HUR NU DETTA KAN VARA MÖJLIGT. HAN HAR EN PAPPA MEN INGEN MAMMA. JO, EN MAMMA HAR HAN, MEN HON VALDE EN ANNAN STIG OCH BRYDDE SIG OM SAKER HAN INTE FÖRSTOD HUR MÅNGA LEKTIONER HAN ÄN TÄNKTE ÖVER HENNES GARN-NYSTAN-LIV. HAN TYCKER OM ATT VARA SPONTAN MED SINA KOMPISAR. MEN KOMPISARNA ÄR INTE ALLTID LIKA SPONTANA SOM HONOM. OM HAN HADE BESTÄMMT HADE HAN ALDRIG SATT SIN FOT I SVERIGE IGEN. DÄR ALLA DISKUTERAR VÄDRET ELLER HURVIDA MATEN SMAKAR. IBLAND DRÖMMER HAN OM NÅGON TJEJ HAN SÄTT PÅ ANDRA SIDAN GATAN/I SKOLKORRIDOREN/BAKOM EN BUSKE/PÅ EN CYKEL. HAN TYCKER OM ATT GÖRA TJEJEN TILL SIN EGEN. TILL NÅGON HON INTE ÄR. FÖR HAN KÄNNER JU INTE TJEJERNA HAN HAR I TANKARNA IBALND. GILLAR BARA TANKEN OM NÅGON SOM HÅLLER HANDEN I SPÖREGNET OCH HOPPAR HOPPREP MED HONOM UNDER SMÅTIMMARNA NÄR DET BRUKAR VARA SOM MEST ENSAMT ATT VARA 1. HAN KÖPER TELEFONER FRÅN EN ANNAN TID FAST ATT INGEN RINGER HONOM. HAN STÖR SIG MEST PÅ DESS RINGANDE LJUD NÄR DET RINGER TILL NÅGON SOM INTE HETER HAN. INGA KLÄDER PASSAR EN NAKEN KROPP, TÄNKER HAN NÄR HAN STÅR INNE PÅ HENEZ OCH MAURITZ "MAN" OCH UT UR HANS TRASIGA MUN KOMMER EN TYST SUCK.


im not got a soül






köpte någon skit tröja och klippte lite hål och lite på armarna och viola! där har du en söndrig tröja.. ett par skor med.. som jag egentligen inte har råd med. måste ju ha någonting på fötterna när jag är ute på mina äventyr tänkte jag..

Idag säger vi grattis till två personer:
Erik - som vann 5,5 tusenlappar på ett slagsmål (mina kompisar ska alltid vara de värsta asså)
Albin - 15! 15! 15! nu kan du gå på de sena bioförestälningarna också, great! GRATTIS

little moon

jag hade viljat ta kort på de fina stunderna jag har haft de senaste tre dygnen, men aj vad ont det gör i själen när man glömmer kameran! och ipod högtalaren! aj aj! Jo, jag var ju i småland. vi åt, sov, spelade gitarr, åt smultronpaj, sov, åt åkte båt, badade och kissade ute.

ibland är man ledsen. avundjuk. ilsken. arg. trött.
men just nu är jag MEST GLAD HELA TIDEN HALELUJA SOMMARLOV <3


4 out of 5

snart! snart! bokar jag biljett till way out west för att bland annat se den här mannen


4 juli

jag tror inte att någon människa någonsin kommer att förstå min kärlek till simlångsdalen. Om man tar 318 bussen tar det 20 minuter, eller 8 låtar på ipoden och sedan är man framme. 
vi badade i den finaste sjön hoppade från surfingbrädor och jag brände mig på ryggen. 

har hämtat ut alla engångsfoton från peace and love!!! ni skulle kunna få se dem... men, problemet är hur man skannar in dem i datorn.

manöver





när jag inte ligger på stranden eller köper tacosbröd gör jag sånthär kul.

som att jag drömmer om någon annan stad

det är så lite alla vet om mig egentligen.
som att jag bara varit kär 1 gång och aldrig fick killen. som att jag aldrig sover på en kudde. som att jag fortfarande är ledsen över att mina föräldrar har skillt sig. som att jag är jätte dålig på att läsa böcker (har kanske läst ut 5 böcker i mitt snart 17 åriga liv) som att jag tycker att Gustaf i mando diao är den finaste mannen på jorden. som att varje gång jag gör någonting så tänker jag att "det här kommer jag minnas när jag blir gammal". som att jag alltid jämnför alla mina kompisar med min kusin.

andra juli

jag köpte en anteckningsbok för någon dag sedan. För att det är så viktigt att komma ihog sitt liv. För jag både ser dåligt och har dåligt minne. och attans! nu kom jag på att jag har glömmt mina glasögon på mitt jobb. Tror jag ska steka mig lite pannkakor som jag kan njuta av på stranden med sirap i.. och ikväll!! ikväll vill jag sova under bar himmel.


RSS 2.0