en timme förlite


Vaknade upp med frusna fötter hemma hos min extrafamilj imorse. Vi åt grapefrukt och struntade i att sätta på oss våra brösthållare.
 Om man ska kalla sig kulturell måste man gå och lyssna på körsång, enligt Annas mamma. Vet inte om vi håller med. Jag var i stort behov utav kaffe vid tre tiden och gick (som resten av halmstads befolkning) ner för att köpa mig lite energi som jag skulle kunna njuta av i det vackra vädret. Lyssnade på Belle&Sebastian och tittade på människorna som passerade Nissan med ett stor leende på läpparna. Jag har verkligen försökt att plugga men jag och läxböcker går absolut inte ihop för tillfället.
 Istället har jag börjat teckna med blyerts, vilket jag finner mycket stimulerande och hjälpt till att bära tvätt i trapporna. Hmm..  känner mig ungifär som kaninen på bilden. Vill synas men det är ingen som ser. Tror jag har tappat bort mig själv någonstans mellan raderna och jag är alldeles för lat för att ens ge mig in och leta.

slow down, please



jag är inte tillbaka.

i dont wanna die at this hospital

Just nu är jag ganska trött på allt. Våren som aldrig kommer, Att man behöver söka 10000 jobb men får ingenting tillbaka, Lärarna som lägger på en fler och fler läxor och att alla mina kompisar skaffar pojkvänner. Har jag missat något? allt har plötsligt blivit för seriöst. jag vill inte bli vuxen. Jag vill vara sexton föralltid.


fin låt. fin tjej. fin jordglob.


annika nordin fick ögonkontakt med mig och det tar lätt hem priset som en av de bästa kvällarna 08.


vem är hollywood?

men jag har bestämmt mig nu. jag ska ta mig i kragen och jag ska aldrig mer gå hem ensam. hitta en ensam risifrutti i kylskåpet och tvätta bort sminket med tårar i ögonen. och när någon knackar på ska jag låtsas sova. jag ska sluta spendera pengar på saker jag inte behöver och sluta att döma de jag inte känner. jag ska slänga min dator i golvet och aldrig mer sitta på en vanlig stol. jag ska aldrig mer ta några djupa andetag och hoppas på att det blir bätte efter några suckningar. jag ska aldrig mer sitta på en resturang med människor jag inte känner för att senare höra en låt som påminner mig om dig. för starkt. alla frågar mig om saker jag inte bryr mig om och jag vill bara svara "vi ses i nangiala" om vi inte redan är där, vill säga. mitt förfluta hoppar på mig bakifrån. kan man vara tatuerad av någon i hjärtat föralltid?

jag tänker inte höra av mig igen och jag tänker inte ta skulden.


ursäkta


idag leer jag för att jag börjar klockan ett
idag leer jag för att det är fredag
idag leer jag för att ikväll ska jag bada i en swimmingpool med ett bra gäng
idag leer jag för att jag för att jag har nya glasögon
idag leer jag för att jag bor nära stan
idag leer jag för att jag nu ska iväg och köpa en röd kavaj

yeeeeeeeeey

jag har två hemligheter som jag inte får berätta för någon. Den här våren kommer iallafall bli mycket spännande. Pannkakor till lunch och kvällsmat är något som starkt rekomenderas.


A ----


mappen den här bilden låg i hette tydligen 'fint' och det måste ju finnas ett syfte med att jag la den här bilden just där i.
- idag är det den 18 mars - och imorse gick jag endast i tjocktröja till skolan utan att frysa.
Och om det är någonting som borde läggas i mappen 'fint' så är det detta.

dude, vi håller på att ramla in i musikens värld och glömmer nästan våran egen, titta på oss bara


 


mardi



idag lyssnar vi på those dancing days, njuter något ypperligt av vårsolen och försöker plugga matte utan att lyckas. Den ligger bara uppslagen på skrivbordet som ja.. en öppen bok. Borde nog sätta igång snart, jag ska bara pärla lite, äta lite och ja, allt det där andra som är så mycket roligare än matte.

come on come on






man kan ju inte annat än älska den här staden ju.
lite show, lite (mycket) kaffe, lite köpa-köpa, lite släktmöten, lite spårvagn och lite musik har det blivigt och jag kan ju inte säga annat än att jag älskar sällskapet mer än någonsin.
NU ÄRE BECK! Kanonkul (Y)


Fredag är den dagen jag gillar bäst




klockan tre säger vi hejdå till Halmstad och hej till Göteborg. Där ska jag och kompis fika, gå på musikal och jag ska leta efter den ultimata affishen på något ballt band. Mandio Diaos nya album ligger på ipoden också, så det här kan ju inte bli annat än bra.

mor min

jag och min mamma har bråkat mycket på senaste tiden.
Om allt möjligt. Om att jag ska ta mer ansvar, vem som ska tvätta och om hurvida jag tycker att hon köper för mycket kläder.
Men nu när hon har satt på bo kaspers orkester, bryggt thé och tagit fram den godaste chokladen i världen... då överväger allt. Varje jävla surig min, igenslängda dörrar och bestik som kastats mot marken.

Det har gått ungifär ett år sedan mina päron skiljde sig.
och jag har aldrig sätt henne så lycklig som jag ser henne idag. Fast att det gör fruktansvärt ont i mig att se henne med en annan man, och inte min pappa, så är jag glad för henne. Mer än glad. För hon är endå min mamma och hon förtjänar det bästa.  
ÄlSkar HENNE.

j'ai une chat



Internationella Emmy-dagen firades idag. Det firades med brieost, digestivekex och päron på engelskan.
Och säg, varför är franska så svårt när det samtidigt är så fint? Jag vill kunna mer. För då hade hela bloggen skrivigts på franska. Det hade varit som att läsa ett fint brev varje dag fast man inte förstår någonting.
Ungifär.

TELEVISIONS REKLAM

jag var inlåst imorse. I mitt egen lägenhet. Mor min hade nämligen glömt bort att jag hade sovmorgon och låst överlåset.

Tur var väll endå att Ida i den stunden befann sig ett stenkast ifrån mitt hem så att jag kunde springa ut på balkongen och tappa nycklarna så att ida lätt kunde plocka upp dem för att senare springa fem våningar upp för att släppa ut mig. 
Dagens ros går alltså till Ida Nilsson för hennes känslighet att sätta in en nyckel i ett lås.

obs! den här reklamen gillar vi.
Den har en baktanke.
GODNATT!



GLASÖGON DUDE

ska köpa nya glasögon ...
om ni vill kan ni ju gärna lämna ett ord och säga vad ni tycker , och jag vet att alternativ 1 och 4 ser ut att vara likadana, men i verkligheten är de ganska olika.

här är de nominerade:




and this guy who dosent like it so

1 tanke:
ni vet hur de i tv-serier som desperate housewives och grace anatomy alltid inleder och avslutar med några kloka ord som man alltid kan relatera till sina egna liv? Jag blir så förbannad på dem. För att de är så fruktansvärt brillianta att jag själv önskat att jag kommit på dem.
2 tankar:
Saknar min kusin mer än mest nu. Ska ta och sätta mig ner och skriva ett vackert brev till henne.


come from you

 
träna,
prata i telefon,
musik,
plugg, 
inneboende,
 brieost och vindruvor, 
beck
ja, och allt det där som hör till en söndag.
Fast att halva dagen har gått känns det som att jag precis steg upp. Konstigt.  

17 MARS


its friday and im not in love

Imorse hade jag världens skönaste morgon. En tös vid namn Isabelle plingade på dörren och hade med sig ägg och (ny)bakat bröd. Vi åt frukost, gröt russin nötter mackor juice ägg mjölk yogurt, i sisådär två timmar. När vi senare stressat skulle hoppa upp på min cykel och bege oss till skolan hade jag helt glömmt bort att min cykel... fortfarande är parkerad 300 meter ifrån mitt hem. fan. bara att börja traska tänkte vi.

fredag yey och jag har det ganska fint där jag sitter och halvtuggar mig igenom en gottepåse och bror min tittar på Calle och choklad fabriken i all sin ro. Fantastiskt.

it it it around

 
men det finaste är nog endå när man får fina sms klockan halv tolv på
en torsdagskväll av någon man tycker väldigt mycket om.

out of track ..

Igentligen.. hade jag viljat ha någonting annat än vad den här bloggen är.
Den är inte jag och den är inte mitt liv.
Mitt liv är hundra gånger mer och hundra gånger bättre och läskigare.
(inatt drömde jag tex om att jag blev instängd i ett rum fullt av flammande eld)

jag skulle vilja berätta för er om allt, om hur jag tänker och om vad som gör mig glad.
för jag tycker själv att det är de mest personliga bloggarna som gör att man klickar in en gång extra för att man måste. För att man följer personen som en öppen bok ungifär. Samtidigt som jag älskar det så hatar jag.
För jag vill inte ge ut en bild av mig själv som tyder på någon jag inte är. Vill vara.
Därför är det så lätt, att lägga upp en bild med 600px, skriva något fyndigt och så får läsaren tolka det lite som den vill.
Känner att jag går med en inre konflikt, eftersom den ena halvan av mig vill ge så mycket, medans den andra, inte vill visa någonting.
Svårt.
Hjälp.

"martin, har du hört att man vet vem som sköt palme?" 'öh.. nej?' "jo serru, för på gravstenen står det, sköts av kyrkorådet"


vykort

Igår var det 1 mars, det betyder att det är mindre än en månad innan man kan göra en ny mapp på datorn som heter "vår"
Ett väldigt bra tecken på att sverige börjar blomma igen (och då syftar jag inte bara på blommorna) utan också människorna.

Döda mig nu, men det här vykortet gjorde min dag.
Det låg längst bak i en bok jag lånade på bibloteket för några dagar sedan, tappar andan lite.

valuta

gatuslut
marsmellows
suddgummi
rosett
blåbärssylt



watching satc and halfsleeping



dance, bath and friday

att bada jaccutsi får fyra av fem toats.


RSS 2.0