bbbrudar





-

Godmorgon
Igår var det inte meningen att jag skulle bli full, men det blev jag
Tillsammans med alla på Tillsammans ute på Tylösand hade vi en trevlig dag med minigolf/gratis grejer/vinprovning och spansk afton.
Vaknade upp hos ida för att jag inte orkade gå upp för backen mitt i natten, men fattar inte varför allt alltid slutar hos ida. Om det inte är på hennes altan är det på hennes madrass.


19

hade man haft en konst lägenhet längst upp i ett höghus i NY som andy warhol hade man ju lätt varit där nu. vill måla måla måla men har för liten yta och i området jag bor ser allt nästan likadant ut

villa, volvo, hund och gravid mage


raring



en liten syster blir imorgon större och börjar gymnasiet. hade någon frågat vem den vackraste jag känner är hade jag ju lätt svarat hennes namn.

16

tänker sluta fylla i mina ögonbryn för jag har ändå inga. tänker ta körkort. tänker fylla 19 år på söndag. tänker sluta låta männskliga relationer påvärka mitt humör eftersom det bara går åt skogen. tänker spela fotboll så mycket jag kan med min bror den kommande månaden.

mhm



gul

mamma kollar på Ernst och jag tror verkligen att jag håller på att bli sjuk

fest


22.25

kolla lineupen på min födelsedag (21/8) på malmöfestivalen:
1. best coast
2. emil jensen
3. veronica maggio

vill dock även se björnstammen igen då de på emmaboda inte levererade på riktigt. bob hund. iron&wine och sedan är det säkert någon jag glömt.

och så vill jag på popaganda med.

RSS 2.0