25/7

olycksdrabbad liten fågel jag är nu. i förra veckan tappade jag bort 1 cykelnyckel vilket kommer resultera i ett nytt cykellås på 1000 kr. i förrgår slog jag i huvudet i en stolpe, fick nästan hjärnskakning(kryddar) och ser nu ut som en uppsvullen Quasimodo i ansiktet. och igår. då. när jag skulle hämta min cykel i stan. klart som fan att någon hade tagit den nu. jag äger inte mycket. men den cykeln. nej.

idag ska jag köpa alkohol, tält, sicka tillbaka HAHAHA de fulaste studentfotona någonsin och spela fia med knuff. önska mig lycka till.


-


juli fortfarande



hej.
jag vill göra så oändligt mycket. fota alla mina fina männsikor. spela fia med knuff. bli klar med körkortet. ha pengar så man verkligen bara vet att man har råd. låta mitt hår växa. använda mina kläder. nakenbada. på riktigt ha ett sommarlov. men visst är vi inte unga längre. inte som för 1 månad sedan då vi sjöng sånger om hur jävla bra vi var. för det var vi.

jag och emmy har en hemlis.
vi tänker åka till andra sidan jordklotet och komma tillbaka i maj.
och den här gången är det på riktigt.

juli

nej. för efter 10 års vänskap böjde jag mig fram. för att se. om det var så som alla såg. som han själv sa men inte vågade säga. böjde mig fram. nuddade nästan precis hans äckliga läppar men han drog bort. det är över nu tänkte jag och sprang därifrån.
fy vilket skämt den där kvällen var och nu kommer vi aldrig mer kunna prata seriöst för den där kvällen och idag regnar det verkligen snö, fast vi är i mitten av juli.


hela min familj är på gotland. där är inte jag.
<<<---gotland

RSS 2.0