ton



jag tänker bojkotta valborg och den 24 juni åker jag festivaltåg. hejdå

please call, please be a part of my life


ett. vi sprang så fort våra ben bar upp för trappan, därifrån såg vi halva göteborg.
två. världens största bakade kanelbulle. jag har inte ätit upp den än.


romantic on its way

under ett stort träd där det har börjar knoppa ut sig små blommor låg jag idag och tittade upp mot himmlen. änderna naffsade på mina fötter och en fin vän andades i mitt öra. Vi bara låg där och försökte separera tankarna och göra dem lite klarare. Vännen som låg jämte mig heter också Lina. Hon har gjort en bok till mig om bara mig, och det, är nog den finaste gåvan jag fått av en levande varelse. Stunden på filten var dagens höjdpunkt, för mitt hjärta blev lite lättare med hennes kloka ord, som fick mig att förstå hur mycket jag har längtat efter henne.

2 atoms in a moleclue


"om det inte finns någon mat i frysen så finns det äpplen i grannens trädgård"
 jag såg kenny starfighter på bio idag.

-

uttrycket, 'det är inte du, det är jag' är klarare just nu än vad det någonsin har varit.


(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)







den här dagen kan ha varit den bästa dagen på hela året. jag har både kammat hem ett sommarjobb och fått en massa ny insperation till livet i det stora hela. Att öppna landskap, glass och gammla jeans kan göra så mycket. isabelle, dig vill jag bara stoppa ner i min högra bakficka och alltid bära med mig. Eller en liten ask kanske inte hade varit så dumt... himm.. jag ska sova på saken.

godnatt


om att prioritera saker man inte vill prioritera

Det är ju endå April. Jag kan sitta ute på balkonen i t-shirt utan att frysa. Om mindre än ett sommarlov är det sommarlov. Exakt 58 dagar tills jag slutar ettan.
8 veckor och två dagar
2 månader och 48 timmar
om jag tittar ut ifrån balkongen, där jag nu har börjat att gunga på stolen ser jag en tant som sitter och solar. Hon har svarta solglasögon på sig och en beige tröja. Hon ser lyckligare ut än vad jag gör just nu, och jag tror inte att det främst beror på att jag har 58 dagar kvar i skolan, eller att jag nu börjat få lite gåshud på mina bara armar.
man borde inte gå i skolan som sexton snart sjutton.Inte nu iallafall. Inte när verkligheten skriker på en utanför lektionsfönstret att "börja leva". Man borde göra mera saker som inte är så svåra. Som att måla av sin syster i en park, äta italiensk glass, fråga människor om meningen med livet, lyssna på edit piaf, sova skavfötters, beställa pizza och äta direkt ur kartongen, lära sig cykla utan händer och bli kär i någon som man inte borde bli kär i.
hoppas ni förstår principen.

09.04.13

Are you male or female: She
Describe yourself: curious, ingenious, ironic
How do some people feel about you: so young
How do you feel about yourself: safe
Describe where you want to be: somewhere in france
Describe what you want to be: owner off an 2hand shop
Describe what you want: grow and see the world                                         
Describe how you live: simple and cosy.. music all over and clothes handing on the walls
Describe how you love: The chemistry between us                                 
Share a few words of wisdom: Everything will flow

let it fall



man blir glad och ledsen på samma gång när någon säger att den saknar en. mest glad.

glAd påSk




gonna find a way to belive in



GODMORGON! eller kanske godeftermiddag.
Jag har stekt pannkakor halva morgonen och nu ska jag iväg och köpa vindruvor. Jag och kompis ska sätta oss ute i det vackra vädret och picknika. Imorgon är det påsk! kära hjärtanens vad tiden rusar iväg. Bilden är ett praktexemplar på hur jag imorse såg ett starkt sommartecken. En fjäril. Adjö.

nej, puss på dig

jag gillar att prova nya saker. Igår skulle jag rena min kropp i form av att vara hälsosam. Extremt hälsosam. Jag fick bara dricka vatten och äta frukt. Fast när Annas far bjöd oss på glass gick det ju inte direkt att tacka nej. Började bra slutade bättre, skulle man nog kunna säga.

1300

1400

1500

1600 (utöva yoga på stranden)

1800


Idag åt jag det här till lunch.

lose



orkar inte möta verkligheten idag. den är för mörk.
vill klippa av mig håret .....

14.48


SMALL TALK



Idag har nog humöret skiftat från att vara lyckligast i världen till att vilja gräva ner sig i ett hål. Just nu vet jag ingenting om någonting. Bara att Chocolat är den finaste filmen som gjorts av männskliga händer och att frukost utomhus är bättre än frukost inomhus.


dormevo



solen står högt i skyn och det har hela veckan firats med trevligt umgänge och häng vid nissan. Idag tog vi en tur till Göteborg där vi åt blåbärspaj, tittade på den enda uppstoppade valen i hela världen och köpte tröjor. Men dagens höjdpungt var nog endå den grillade köttbiten jag just åt upp. hej vår skulle jag säga.


onsdag

 
30+ och värme hade inte varit helt fel nu.
06.50 var min kompis på p3, 'oj' tänkte jag, vad gör hon där? <3

RSS 2.0